Snel leverbaar
Op = Op
Sale
{{selectedVariant.actionFreeText}}
Now or never
New arrivals
Snel leverbaar
Dressoirs

dressoir 210 cm - 2-deuren + 2-laden

Brooklyn

{{selectedVariant.PriceGroupDescription}} {{selectedVariant.oldPrice}} {{selectedVariant.price}} {{selectedVariant.ecoTax}}
Op = Op
Sale
{{selectedVariant.actionFreeText}}
Now or never
New arrivals
Snel leverbaar
De winkel
Dressoir Brooklyn is een robuuste <a href="/hm/kasten/dressoirs/">dressoir</a> uit de collectie van Happy@Home en past mooi bij een landelijk interieur. Het dressoir is gemaakt van eikenhout en is gecombineerd met zwart metaal. Dit zorgt voor een stoer uiterlijk. Het eikenhout is afgewerkt in de kleur railway brown, waardoor de prachtige tekening van het hout nog beter uitkomt. Dressoir Brooklyn heeft 2 deuren en 2 laden waardoor je spullen makkelijk op kunt bergen. Een dressoir wordt vaak gebruikt als meubel om de televisie op de plaatsen, maar je kan ook de mooiste <a href="/hm/woonaccessoires/">woonaccessoires</a> hierop tonen. Het Brooklyn dressoir is ook verkrijgbaar in een uitvoering van 210 cm en 240 cm.

Dressoir Brooklyn is een robuuste dressoir uit de collectie van Happy@Home en past mooi bij een landelijk interieur. Het dressoir is gemaakt van eikenhout en is gecombineerd met zwart metaal. Dit zorgt voor een stoer uiterlijk. Het eikenhout is afgewerkt in de kleur railway brown, waardoor de prachtige tekening van het hout nog beter uitkomt. Dressoir Brooklyn heeft 2 deuren en 2 laden waardoor je spullen makkelijk op kunt bergen. Een dressoir wordt vaak gebruikt als meubel om de televisie op de plaatsen, maar je kan ook de mooiste woonaccessoires hierop tonen. Het Brooklyn dressoir is ook verkrijgbaar in een uitvoering van 210 cm en 240 cm.

Algemene informatie
  • Artikelnummer {{selectedVariant.articleCode}}
  • Afmetingen B 210 x D 42 x H 80
  • Materiaal {{selectedVariant.materialDescription}}
  • Onderhoud {{selectedVariant.maintenanceDescription}}
  • Product overzicht Download paspoort
Afmetingen
  • Breedte 210 cm
  • Diepte 42 cm
  • Hoogte 80 cm
Afmetingen
Beoordelingen

Wat vonden anderen van dit product?